Att ställa om istället för att ställa in

Inom kulturgarantin i Tomelilla kommun skulle vi träffa alla elever i Åk 1, 3, 4, 6 och göra collageworkshops. MEN så blev det inte så pga av restriktionerna kring corona. På tre dagar ställde vi om till digitala workshops, packade material till varje klass, och levererade till de olika skolorna i Tomelilla. Med ganska lite tekniskt strul, och jättemycket gott samarbete med lärare och elever lyckades vi genomföra alla workshops via länk. Och vet ni det gick jättebra! Nästan som om vi varit där. Tack alla lärare och 600 barn, och Tomelilla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s