Konstsommarlov 2022!!!

Tack vare Stiftelsen Momentum Malmö höll vi återigen i vårt traditionella Konstsommarlov. I år hade vi tre veckors mosaikverkstad i Lindängen. Vi arbetade uppsökande och hälsade på på fester i parken, på Lindängen allaktivitetshus, biblioteket och på plats fick vi besök av skolors fritidsverksamhet och såklart lediga barn! Arbetet resulterade i att barnen fick vara med och förändra utemiljön kring Motettens och skapa offentliga konstverk som blir kvar för lång tid framöver!

Se mer om projektet, och resultatet, här;

James Brewster sammanfattade arbetet åt oss med denna film.

Skånska dagbladet skrev en fin artikel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s