Multiplera Malmö når sin final

Sällan har vi varit så stolta över ett projekt, och att se det ta form och se människor engagera sig och engageras är helt underbart.

Vi har gjort utskick via PRO, ABF, Sveriges Konstföreningar och inte minst har MKB delat ut till alla sina seniorboenden. Vi har skapat en facebooksida för projektet, se; Multiplera Malmö på facebook.

Påsarna beställs från höger och vänster, medan vår projektgrupp på Sorgenfri organiserar sig organiskt och friktionsfritt. Som tur var har vi även en fotograf (Peter Wirén) som gör nedslag där han kan.

Nu har vi nått över 100 vuxna Malmöbor (och några från Lund och Trelleborg) och träffat minst 50 skolbarn från olika håll i Malmö. Många möten har det blivit ändå, mellan oss och deltagare, via telefon och mail, på trottoarer och gårdar. En del missförstånd har såklart uppkommit men till slut har alla kaniner ändå hittat rätt.

Lagom till att kaninerna sammanförs i Slottsparken i dagarna så fick vi reda på att Slottsträdgården tar hand om utställningen och leran sedan får återgå till jorden och tillföra näring till deras odlingar när kaninerna vittrar sönder.

Perfekt avslut på ett för oss otroligt projekt!

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s