”Hem” med Malmö Konstmuseum

Våren 2022 öppnade Malmö Konstmuseums nya utställning med namnet ”Hem”. Vi blev tillfrågade om vi ville göra skolworkshops på temat och vi tänkte; vilka är bättre än de ungdomar som bor i Malmö att berätta om deras hem?

Vi kopplade ihop projektet med Skapande skola hos Kommunikationsskolan och under våren besökte vi Rosengård, Hermodsdal, Tygelsjö och Husie. Till hösten tillkommer fler områden. Resultaten sammantäller vi på instagramkontot @hem_Malmo. Gå in och titta på många fina minnen av platser som utgör en stad till hemstad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s