Konstsommar 2020 med Momentum Malmö

Vi är stolta över att meddela att den nystartade stiftelsen Momentum Malmö har givit oss, som deras första projekt, stöd för att genomföra Konstsommar2020. I år kommer vi att göra våra sedvanliga sommarlovsaktiviteter för barn, men på Rosengård och Lindängen. Superkul!

Såhär skriver Maria Tengroth, verksamhetsledare på Momentum;

”Stiftelsen Momenum Malmö är en nystartad allmännyttig stiftelse som har bildats av kommunala bostadsbolaget MKB och fastighetsägaren Trianon och några av dess huvudägare. Stiftelsens mål är att bidra långsiktigt till ett socialt hållbart och tryggare Malmö. Verksamheten är inriktad på att stötta barn och ungdomars uppväxtvillkor och framtidsmöjligheter.

Muralcentralen är den allra första organisationen som får stöd av stiftelsen. I coronakrisens hemester är det viktigare än någonsin att att barn i Malmö har bra aktiviteter under sommarlovet. Genom att stötta Konstsommar vill vi bidra till att ge barn i Rosengård och Lindängen kul, kreativa och konstrika sommarlovsveckor.”

Update; efter två fantastiska veckor på Rosengård Centrum har vi nu flyttat till Lindängen Folkets hus Motteten. Ses där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s