Svenska Postkodstiftelsens corona respons möjliggör Multiplera Malmö

Marie Dahllöf, generalsekreterare för Svenska Postkodstiftelsen, skriver såhär till oss;

”Det är otroligt vilket engagemang ideella Sverige har för att hjälpa de som drabbas hårdast av coronapandemin. På drygt en månad har vi fått in 180 projektidéer och de projekt som nu startas upp kommer att göra skillnad för många. En särskilt utsatt målgrupp är människor, särskilt äldre, som tvingats till isolering för att minimera risken för smitta vilket skapar ensamhet och oro. Vi är därför glada över att stötta Muralcentralen i deras arbete med att erbjuda kollektivt konstnärligt skapande till äldre och på så sätt bidra till att bryta isoleringen,”

Och vi är så glada för deras stöd till Multiplera Malmö.

#projektförändring #postkodeffekten #multipleramalmö #muralcentralen

 

Vi kommer, tillsammans med våra kollegor, att skapa ett kollektivt konstprojekt i Malmö sommaren 2020. Även om vi inte får träffa varandra och göra saker ihop så kan vi ändå göra något tillsammans. Vi vänder oss inte enbart till äldre, utan även till andra som har isolerats från sin vanliga gemenskap.

Vi har förberett projektrum, lera, påsar, deltagarsystem, e-mailadress, utskick, och facebooksida. Nästa vecka når konst-paketen sin första deltagare.

Watch this space!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s