Livet pågår, trots allt…

Våren 2020 är en annorlunda tid, men vi försöker jobba på så gott det går… Vi gör Skapande Skola-projekt med konstvandring, och har haft möten på nya skolor om nya upptåg inom Skapande Skola som vi förhoppningsvis får företa oss nästa läsår. Vi har restaurerat konstverk på uppdrag av MKB, och haft massa möten i tunnlar med människor i gula västar; tunnlar vi är delaktiga i att renovera och tunnlar vi gör förstudier kring, för framtida delaktighetsprojekt. Dessutom fick de otroligt goda nyheterna att vi fick full pott på vår ansökan till region Skåne om att arbeta med Konstdepartementet – och för att den (digitala utbudsplattformen som KC öst har skapat), ska bli så bra som möjligt i Skåne i framtiden.

Watch this space…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s