Konst-sommarlov på Sorgenfri

Under juli håller MuralCentralen till på Östra Sorgenfri och fixar konstrelaterade aktiviteter till barn i området (gratis såklart). Denna regniga förmiddag fick vara inomhus, och rita och göra collage. Men nu har vår försenade leverans äntligen kommit, och vi hoppas kunna sätta upp det på Arilds plan till imorgon och vara utomhus och göra sandskulpturer bland annat! När det regnar är vi inne på Spånehusvägen 83. Måndag till torsdag kl 11-15, hela juli ut! Välkomna förbi!

För dokumentation kolla in oss på instagram

https://www.instagram.com/konst_sommarlov_sorgenfri/

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s