Om oss

MuralCentralen är en ideell förening som drivs av konstnärerna Ingrid Sandsborg och Björn Carnemalm. Vi har sedan 2012 arbetat tillsammans; med workshops, föreläsningar, konstvandringar och offentliga konstverk. Vi är baserade i Malmö, verksamma regionalt och tar uppdrag i hela Sverige vid förfrågan.

Vi skapar deltagarbaserade konstprojekt, som ofta resulterar i någon form av kollektiv offentlig gestaltning, alltid med delaktighet som en röd tråd. Barn och unga har länge varit vårt fokus men vi riktar oss till alla målgrupper.

Vi är utbildade och verksamma konstnärer med stor erfarenhet av offentliga konstuppdrag, var och en för sig och tillsammans. Våra verk finns bland annat runtom i Malmö, i Mölndal och i Göteborg. Vi arbetar med rena konstnärliga gestaltningsuppdrag och med delaktighetsprocesser av olika slag.

2 kommentarer

  1. Hej

    Har ni några aktiviteter i sommar för barn? Vår son Max 8år söker med ljus och lykta efter något kreativt att få utforska i sommar 🙂

    1. Hej Jens!
      Vi kommer att ha sommarlovsaktiviteter liknande de vi gjort förr om åren, tack vare Stiftelsen Momentum Malmö. Dock inte på Sorgenfri, utan vecka 25 och 26 är vi på Drömmarnas hus i Rosengård och 27-28 på Mottetens folkets Hus i Lindängen. Vi avvaktar pandemi-restriktioner innan vi går ut med exakt info, men det kommer absolut finnas saker för Max att göra hos oss! Du får jättegärna maila oss på info@muralcentralen.com lite närmare sommaren så har vi mer info och kanske någon form av bokningssystem om det kommer att behövas. Så hoppas vi att vi ses i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s