Om oss

MuralCentralen

Ingrid Sandsborg och Björn Carnemalm har arbetat tillsammans i mer än 10 år i föreningen MuralCentralen, där barn och unga har varit i fokus. MuralCentralen skapar deltagarbaserade konstprojekt, som ofta resulterar i någon form av kollektiv gestaltning. Detta görs oftast genom täta samarbeten med utvalda deltagargrupper där arbetet innebär att en gemensam, kontextspecifik arbetsprocess påverkar slutresultatet.

MuralCentralen är en ideell förening med bas i Malmö, men verksamma regionalt och tar uppdrag i hela Sverige vid förfrågan.

Ingrid Sandsborg och Björn Carnemalm är utbildade och verksamma konstnärer med stor erfarenhet av offentliga konstuppdrag, var och en för sig och tillsammans.

2 kommentarer

  1. Hej

    Har ni några aktiviteter i sommar för barn? Vår son Max 8år söker med ljus och lykta efter något kreativt att få utforska i sommar 🙂

    1. Hej Jens!
      Vi kommer att ha sommarlovsaktiviteter liknande de vi gjort förr om åren, tack vare Stiftelsen Momentum Malmö. Dock inte på Sorgenfri, utan vecka 25 och 26 är vi på Drömmarnas hus i Rosengård och 27-28 på Mottetens folkets Hus i Lindängen. Vi avvaktar pandemi-restriktioner innan vi går ut med exakt info, men det kommer absolut finnas saker för Max att göra hos oss! Du får jättegärna maila oss på info@muralcentralen.com lite närmare sommaren så har vi mer info och kanske någon form av bokningssystem om det kommer att behövas. Så hoppas vi att vi ses i sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s