Bästa Biennalen + Galleri CC + MuralCentralen = Sant

Under höstlovsveckan ordnade Galleri CC ett evenemang på Östra Sorgenfri. I samarbete med Barnkonstfestivalen Bästa Biennalen, MKB och Malmö Stads Stadsdelsförvaltning ordande vi på MuralCentralen tillsammans med flera andra konstnärer från Galleri CC och CirkulationsCentralen gatumålning för unga som gamla. MKB bjöd på fika och vi hade väldig tur med vädret! Kring 200 personer kom under veckan och förvandlade trottoarerna på Båstadgatan med oss; grupper från Stemkulaskolan och Sorgenfriskolans fritids, olika förskolor och barn från området.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s