Målningen påbörjad idag

Idag arbetade vi med de första grupperna från Kroksbäcksskolans och Djuadalsskolans fjärdeklassare, och vår kollektiva muralmålning börjar ta form. Intensivt arbete då 10 elvaåringar i taget går lös med färg och pensel på väggen, klättrandes på stolar och stegar, med sina skisser upptejpade bredvid. Deras figurer är i år en slags kombination av porträtt och självporträtt. Medan de målar, så har de andra eleverna gemensam undervisning på skolan.

Vi klarade oss precis undan regnet, men hoppas på solsken imorgon när vi fortsätter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s