Eleverna börjar måla

Lärarna från de båda klasserna hade kommit på att de kunde ha undervisning tillsammans de dagarna vi målar på muralmålningen, så att det skulle vara lättare att transportera eleverna till platsen vi målar på. Så medan klasserna har undervisning kring medeltiden så kommer de i blandade grupper till oss och väggen. De har gjort skisser som de avbildar i sin egen ruta; och vi är sjukt imponerade hur exakt de gör det!

Medlemmar ur Halmstad kommunstyrelse kom också och hälsade på en stund och kollade in vårt arbete med projektet och med eleverna. Representanter från MKB och Malmö Stad visade dem också runt på Kroksbäck innan de for vidare för ett besök på Jalla-Trappan i Rosengård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s