Klasserna träffas igen

Efter att träffat klasserna var och en för sig första gången, så sammanförde vi dem igen; 53 femteklassare trängde ihop sig på Kroksbäcksskolan. Vi började med en påminnelse om vad vi pratat om sist och började diskutera med dem vad vi ska ha för motiv på muralmålningen vi ska göra till sist i vår.

De fick göra praktiska övningar i blandade grupper; några gjorde självporträtt i pärlplatte-form, några fick klippa i och klistra, medan några grupper arbetade med lera eller fick med sig en amera för att ta faktiska selfies.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s