Seved/Jespersgatan

Oktober 2013. Anna Wessmans målningar är färdiga och här är reslutatet. De föreställer klassiska svenska bonader fast med talesättet översatt till ett annat språk. Språken som Anna Wessman använt sig av är några utav de som talas i området Seved. Tanken är att ifall man inte förstår vad det står så kan man fråga någon förbipasserande. På detta sätt kan nya kontakter etableras och en känsla av delaktighet uppstå. Anna Wessman, som själv bor och har sin atlejé på Seved, hade fått hjälp av andra boende i området för att göra översättningarna, så det fanns en vetskap i grannskapet om vad projektet handlade om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s